Ytmontering hos     ytmontera.se  - 060-578955 E-mail:   info @ ytmontera .se

Sidorna uppdaterades och justerades 2018-10-16   -   All rights reserved ytmontera.se, Sundsvall, Sweden


 Ytmontering, hålmontering, CAD, konstruktion, design. Vi har alla byggstenarna inom elektronik och erbjuder dem till våra kunder.

 Ytmontering och montering av SMD på kretskort hos ytmontera .com. Vi arbetar i huvudsak med mindre serier där våra kunder önskar samtida leverans av 5 - 1000 kretskort per tillfälle.

 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

Elektronikmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

Kretskort med ytmontering och hålmonterad elektronik

Ytmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

För bra pris och hög kvalitet på montering av kretskort kontakta 060-578955  eller E-mail:  info @ ytmontera .se

 Ytmontering av lika typer av komponenter ned till 0402. På bilden visas en MELF diod. Vi hanterar de flesta ytmonterade komponenter med hög kvalitet vid montering av elektronik på kretskort (SMD lego). CAD. Elektronikutveckling. Hålmontering. Lego elektronik.

Utveckling elektronik


 Prototypkort och prototypmontering av mönsterkort till kompletta kretskort med ytmontering och hålmontering. Vi lämnar fasta priser och snabba leveranstider.

Inbyggda system - Embedded systems

Inbyggda system eller embedded systems. Det är processorkort med specifika uppgifter i t.ex. en maskin, mätutrusting eller liknande applikationer.

 

Vi utvecklar sådana i samarbete med uppdragsgivare. Vår styrka är att eftersom vi har egen produktion kan vi leverera inbyggda system i mindre antal alltefter behov.

 

Inbyggda system utvecklar vi tillsammans med kunden, efter specifikation eller om kunden har en speciell önskad funktion och lägger fram den för oss. Sedan detaljspecificerar vi, gör en funktionsbeskrivning, ritar elektronikdesignen, caddar, levererar prototyp för utvärdering och kan leverera komplett serie. Vi kan till och med ta hand om efterservicen.

 

Fråga oss gärna mer om inbyggda system eller embedded systems.

 

 


 Inbyggda system Embedded Systems är en mikrodator anpassad för en speciell funktion.

Produktion och anpassning av elektronik och datorkort - enchipsdatorer.

Ytmontering och utveckling av elektronik. Produktion och utveckling av specialanpassade inbyggda system i mindre volymer


 Inbyggda system eller Embedded Systems är något som vi kan utveckla tillsammans med kund och sedan producera även i små serier. Enkla och billiga processorkort - enprocessorkort.

> Klicka här till formulär för snabbfråga <