Ytmontering hos     ytmontera.se  - 060-578955 E-mail:   info @ ytmontera .se

Sidorna uppdaterades och justerades 2018-10-16   -   All rights reserved ytmontera.se, Sundsvall, Sweden


 Ytmontering, hålmontering, CAD, konstruktion, design. Vi har alla byggstenarna inom elektronik och erbjuder dem till våra kunder.

 Ytmontering och montering av SMD på kretskort hos ytmontera .com. Vi arbetar i huvudsak med mindre serier där våra kunder önskar samtida leverans av 5 - 1000 kretskort per tillfälle.

 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

Elektronikmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

Kretskort med ytmontering och hålmonterad elektronik

Ytmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

För bra pris och hög kvalitet på montering av kretskort kontakta 060-578955  eller E-mail:  info @ ytmontera .se

 Ytmontering av lika typer av komponenter ned till 0402. På bilden visas en MELF diod. Vi hanterar de flesta ytmonterade komponenter med hög kvalitet vid montering av elektronik på kretskort (SMD lego). CAD. Elektronikutveckling. Hålmontering. Lego elektronik.

Utveckling elektronik


 Prototypkort och prototypmontering av mönsterkort till kompletta kretskort med ytmontering och hålmontering. Vi lämnar fasta priser och snabba leveranstider.

Kontakta oss om elektronik

Automatisk montering av SMD komponenter i små och mindre serier. Elektronikmontering.

Vi lämnar gärna pris på montering av komponenterna till dina kretskort. Små och mindre serier är vår specialitet och betyder, för oss, mellan 5 och 1000 kort per leverans. Det kan alltså gälla såväl små produktionsvolymer som nollserier samt provserier inom elektronikmontering.

 

Vi kontraktstillverkar gärna med regelbundna eller avropade leveranser.

 

Elektronik är vårt arbetsområde och vi är gärna behjälpliga vid t.ex komponentval. Har du även behov av CAD av kortet, kan vi utföra det. 

 

Vi finns i norrland även om det är södra norrland. Regionen Sundsvall ligger ju mitt i Sverige. Till oss är du välkommen oavsett om du bor i Sundsvall, Timrå, Skellefteå, Norrköping, Stockholm, Malmö, Örnsköldsvik eller någon annan plats.

 

Vi har teknisk kompetens till rimliga priser.


 Kontakta oss gärna om ytmonerade kretskort. Vi finns i Sundsvallsområdet nära flygplats, bussgods och andra fraktbolag. Norrland är vi nära och Sverige mitt i.

Postbrev: Triangelvägen 51, 86139 BERGEFORSEN

Olika former av paket:

Kontakta oss alltid för rätt leveransadress.

 

Tel: 060-578955

E-mail:  info @ ytmontera . se

Inge Eklund AB

Terminaler

Mobiterm

Ytmontering

Mönsterkort

www.ieab.se

www.terminaler.com

www.mobiterm.se

www.ytmontera.com 

http://ytmontera.com/pcb.htm

Några informativa länkar


 Ext sida om ytmontering

Legotillverkare, elektronikmontering,  legotillverkning, produktion, kretskort. Mindre serier, prototyper och nollserier.


 Inge Eklund är ansvarig och ägare av ytmontera.se . Han har lång erfarenhet inom elektronik och elektronikkonstruktion och med specialitet datainsamling, telekommunikation tillförliitlighet och accessäkerhet inom dessa.

> Klicka här till formulär för snabbfråga <

Links to   http://www.retone.eu  and   http://www.ingeeklund.se

Just in time vid ytmontering - Vi är en pålitlig och effektiv samarbetspartner för elektronikmontering.    ytmontera . se  060 - 57 89 55