Ytmontering hos     ytmontera.se  - 060-578955 E-mail:   info @ ytmontera .se

Sidorna uppdaterades och justerades 2018-10-16   -   All rights reserved ytmontera.se, Sundsvall, Sweden


 Ytmontering, hålmontering, CAD, konstruktion, design. Vi har alla byggstenarna inom elektronik och erbjuder dem till våra kunder.

 Ytmontering och montering av SMD på kretskort hos ytmontera .com. Vi arbetar i huvudsak med mindre serier där våra kunder önskar samtida leverans av 5 - 1000 kretskort per tillfälle.

 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

Elektronikmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

Kretskort med ytmontering och hålmonterad elektronik

Ytmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

För bra pris och hög kvalitet på montering av kretskort kontakta 060-578955  eller E-mail:  info @ ytmontera .se

 Ytmontering av lika typer av komponenter ned till 0402. På bilden visas en MELF diod. Vi hanterar de flesta ytmonterade komponenter med hög kvalitet vid montering av elektronik på kretskort (SMD lego). CAD. Elektronikutveckling. Hålmontering. Lego elektronik.

Utveckling elektronik


 Prototypkort och prototypmontering av mönsterkort till kompletta kretskort med ytmontering och hålmontering. Vi lämnar fasta priser och snabba leveranstider.

Ytmontering av kretskort

Automatisk montering av SMD, ytmonterade komponenter, i små och mindre serier.  Kretskortsmontering och hålmontering.

Kretskortsmontering kan variera från enstaka kort i prototypsammanhang till serier från småp antal som 5 st upp till riktigt höga volymer. Vi är specialicerade på antal upp till 500 till 1000 st per batch. Därför har vi anpassat vårt sätt att arbeta, våra maskiner och vår flexibilitet efter det.

 

Våra kunder märker det i form av en bekväm samarbetspartner, förmånliga priser och hög kvalitet när man lägger ut kretskortsmonteringen på oss.

 

De flesta kretskort vi tillverkar är blandmontering dvs såväl ytmontering som hålmontering. Komponentantalet på kretskortet varierar från endast något ental  komponenter till avancerade kretskort.

 

Kontakta oss gärna när det gäller kretskortwsmontering.


 Montering av prototypkort till fördelaktiga fasta priser och snabba leveranstider.

Legotillverkare, elektronikmontering,  legotillverkning, produktion, kretskort. Mindre serier, prototyper och nollserier.  CAD, utveckling efterservice.

Vi lämnar gärna ett snabbt besked om pris på ytmontering av kretskort.

(T.ex. för 25, 150, 500 st eller annan volym.)

Kontakta oss per mail, fax eller telefon.

 

Protoypkort (1 - 20 st) gör vi snabbt oavsett om det bara är några få komponenter eller mer avancerade kort (ytmontering / hålmontering).

Ytmontering och hålmontering. Serier eller prototyper. Vi levererar små och mindre antal från 1 - 1000 kretskort allt efter önskemål. 

Vi är en pålitlig och effektiv samarbetspartner vid elektronikmontering.  -  ytmontera.se

Hög kvalitet är viktigt när vi gör kretskortsmontering.

> Klicka till formulär för snabbfråga <


 Kretskort i mindre serier med ytmontering eller hålmontering. Prototypkort monteras med korta leveranstider till fasta priser.

 Vi monterar kretskort i olika utföranden med såväl ytmontering som hålmontering på alla typer av mönsterkort. På bilden syns ett flerprocessorkort med såväl hål- som ytmontering. Det är ett exempel på avancerade kretskort i mindre serier. Kontakta oss gärna för priser på elektronikmontering. Automatisk ytmontering i små och mindre serier. Vi har hög kvalitet på det vi lämnar ifrån oss och tack vare vår anpassning av ytmontering i mindre serier är även priserna fördelaktiga. Vi dispenserar antingen med maskin eller från pastaplåt. Det ger ytterligare flexibilitet för olika seriestorlekar.

Givetvis tar vi gärna hand om hela kretskortsmonteringen inklusive inköp av komponenter och framtagning av själva mönsterkortet. Då får man det mest bekväma sättet och kan ägna tid åt annat. Vi bevakar leveranstider, kontrollerar komponenter, ser till att förpackningarna passar maskinell produktion samt ser till att inga överkvantiteter behövs. Vi levererar kretskortet som önskat.

 

Alternativt kan man givetvis skicka komponenter och mönsterkort till oss och vi gör enbart kretskortsmonteringen. Här kommer vi överens om hur och när vi behöver ha dem för att leveranstiden ska passa för det färdiga kretskortet.

 

Kretskortsmontering - små antal

Kretskortsmontering - mindre serier

<a href="SvenskaLänkar.comhttp://xn--svenskalnkar-ncb.com">SvenskaLänkar.com</a> - seo-optimerad svensk gratis länkkatalog