Ytmontering hos     ytmontera.se  - 060-578955 E-mail:   info @ ytmontera .se

Sidorna uppdaterades och justerades 2018-10-16   -   All rights reserved ytmontera.se, Sundsvall, Sweden


 Ytmontering, hålmontering, CAD, konstruktion, design. Vi har alla byggstenarna inom elektronik och erbjuder dem till våra kunder.

 Ytmontering och montering av SMD på kretskort hos ytmontera .com. Vi arbetar i huvudsak med mindre serier där våra kunder önskar samtida leverans av 5 - 1000 kretskort per tillfälle.

 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

Elektronikmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

Kretskort med ytmontering och hålmonterad elektronik

Ytmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

För bra pris och hög kvalitet på montering av kretskort kontakta 060-578955  eller E-mail:  info @ ytmontera .se

 Ytmontering av lika typer av komponenter ned till 0402. På bilden visas en MELF diod. Vi hanterar de flesta ytmonterade komponenter med hög kvalitet vid montering av elektronik på kretskort (SMD lego). CAD. Elektronikutveckling. Hålmontering. Lego elektronik.

Utveckling elektronik


 Prototypkort och prototypmontering av mönsterkort till kompletta kretskort med ytmontering och hålmontering. Vi lämnar fasta priser och snabba leveranstider.

Kund av ytmontering

Vid elektronikmontering är en god kontakt det viktigaste. Vi är en god kontakt och din förlängda arm. Dessutom kan vi bidra med kompetens som t.ex. råd vid utformning av paddar, konstruktionshjälp eller logistik.

 

Det är enkelt att samarbeta med oss. Fråga oss om pris och vi lämnar ett sådant vi hoppas du uppskattar. Seriestorleken väljer du så att den passar din verksamhet.  Helst ser vi ett återkommande och varaktigt samarbete.

 

För kvalitetssäkringens skull vill vi gärna få en skriftlig order (t.ex. mail eller fax) där det står vad du vill att vi ska göra, speciella krav, test osv. Den bekräftar vi.

 

Produktionsunderlagen går vi igenom tillsammans t.ex. per telefon. Vi levererar även gärna några provkort.

 

Efter leverans är vi måna om att du ser positivt på det vi utfört och att du återkommer som kund. Vi vill hålla kontakten. 


 En god kundkontakt är viktigt vid kontraktstillverkning, lego, underproduktion, elektronik, CAD, designhjälp, utveckling och annat i kedjan som inte är inom ens egna produktionsverksamhet.

Automatisk montering av SMD komponenter i små och mindre serier. Elektronikmontering.

Lego, elektronikmontering, kontraktstillverkning, elektronik, produktion, flexibilitet, prisvärt. Gärna prototyper och nollserier.