Ytmontering hos     ytmontera.se  - 060-578955 E-mail:   info @ ytmontera .se

Sidorna uppdaterades och justerades 2018-10-16   -   All rights reserved ytmontera.se, Sundsvall, Sweden


 Ytmontering, hålmontering, CAD, konstruktion, design. Vi har alla byggstenarna inom elektronik och erbjuder dem till våra kunder.

 Ytmontering och montering av SMD på kretskort hos ytmontera .com. Vi arbetar i huvudsak med mindre serier där våra kunder önskar samtida leverans av 5 - 1000 kretskort per tillfälle.

 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

Elektronikmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

Kretskort med ytmontering och hålmonterad elektronik

Ytmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

För bra pris och hög kvalitet på montering av kretskort kontakta 060-578955  eller E-mail:  info @ ytmontera .se

 Ytmontering av lika typer av komponenter ned till 0402. På bilden visas en MELF diod. Vi hanterar de flesta ytmonterade komponenter med hög kvalitet vid montering av elektronik på kretskort (SMD lego). CAD. Elektronikutveckling. Hålmontering. Lego elektronik.

Utveckling elektronik


 Prototypkort och prototypmontering av mönsterkort till kompletta kretskort med ytmontering och hålmontering. Vi lämnar fasta priser och snabba leveranstider.

Ytmontering och kvalitet

Kvalitet är ett viktigt vid elektronikmontering. Ytmontering i sig själv ger ju möjlighet till mycket hög kvalitet.

 

Vår monteringsmaskin programmeras att utföra momenten identiskt och med hög precision om och om igen. Videokameror övervakar att komponenten monteras riktigt. Dessutom finns det ett antal övriga sensorer som reagerar på varje enskild komponent.

 

Maskinens videosystem kan avsyna korten såväl automatiskt som manuellt. Dessutom avsynar vi visuellt vid olika moment. Allt för att korten ska vara så identiska som möjligt när de lämnar oss. Har du egna underlag för test och provning tar vi gärna del av dem.

 

Varje projekt dokumenteras vad gäller produktion, komponenter, pasta, arbete och test. Därför känns det tryggt att kontakta oss för nästa leverans. Det blir egentligen inte någon ny leverans utan en fortsättning på föregående.


 Vi inpekterar och avsynar kretskort, komponenter, komponentplacering och lödningar med videokameror anslutna till automatik och manuell avsyning.

 Dokumentation ligger till grun för repeatorder inom ytmontering och legotillverkning.

Automatisk montering av SMD komponenter i små och mindre serier. Elektronikmontering.

Lego, elektronikmontering, kontraktstillverkning, elektronik, produktion, flexibilitet, prisvärt. Gärna prototyper och nollserier.