Ytmontering hos     ytmontera.se  - 060-578955 E-mail:   info @ ytmontera .se

Sidorna uppdaterades och justerades 2018-10-16   -   All rights reserved ytmontera.se, Sundsvall, Sweden


 Ytmontering, hålmontering, CAD, konstruktion, design. Vi har alla byggstenarna inom elektronik och erbjuder dem till våra kunder.

 Ytmontering och montering av SMD på kretskort hos ytmontera .com. Vi arbetar i huvudsak med mindre serier där våra kunder önskar samtida leverans av 5 - 1000 kretskort per tillfälle.

 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

Elektronikmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

Kretskort med ytmontering och hålmonterad elektronik

Ytmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

För bra pris och hög kvalitet på montering av kretskort kontakta 060-578955  eller E-mail:  info @ ytmontera .se

 Ytmontering av lika typer av komponenter ned till 0402. På bilden visas en MELF diod. Vi hanterar de flesta ytmonterade komponenter med hög kvalitet vid montering av elektronik på kretskort (SMD lego). CAD. Elektronikutveckling. Hålmontering. Lego elektronik.

Utveckling elektronik


 Prototypkort och prototypmontering av mönsterkort till kompletta kretskort med ytmontering och hålmontering. Vi lämnar fasta priser och snabba leveranstider.

Lego och Legotillverkning

Legotillverkning / Legoproduktion för oss innebär att vi gör klart produkten enligt uppdragsgivarens önskemål. Ibland innebär det att kretskortet testas, monteras i låda, sluttestas och förpackas. I andra fall innebär det att vi gör det klart för nästa fas i uppdragsgivarens olika produktionsfaser.

Vår målsättning är att finnas till hands inom elektronikproduktion oavsett om det "bara" gäller att montera kretskortet eller om man vill få fler moment klara hos oss.

 

Till vår hjälp har vi egna resurser inom utveckling av elektronik. Dessutom har vi ett nätverk med specialkunskap.

Vi bistår gärna med konstruktionshjälp eller att driva ett utvecklingsprojekt inom elektronik.


 Legotillverkning och legoproduktion inom elektronik är ett steg längre än att enbart producera mönsterkort. Vi vill hjälpa våra uppdragsgivare med det de känner att de inte vill göra själva inom elektroniken.