Ytmontering hos     ytmontera.se  - 060-578955 E-mail:   info @ ytmontera .se

Sidorna uppdaterades och justerades 2018-10-16   -   All rights reserved ytmontera.se, Sundsvall, Sweden


 Ytmontering, hålmontering, CAD, konstruktion, design. Vi har alla byggstenarna inom elektronik och erbjuder dem till våra kunder.

 Ytmontering och montering av SMD på kretskort hos ytmontera .com. Vi arbetar i huvudsak med mindre serier där våra kunder önskar samtida leverans av 5 - 1000 kretskort per tillfälle.

 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

Elektronikmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

Kretskort med ytmontering och hålmonterad elektronik

Ytmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

För bra pris och hög kvalitet på montering av kretskort kontakta 060-578955  eller E-mail:  info @ ytmontera .se

 Ytmontering av lika typer av komponenter ned till 0402. På bilden visas en MELF diod. Vi hanterar de flesta ytmonterade komponenter med hög kvalitet vid montering av elektronik på kretskort (SMD lego). CAD. Elektronikutveckling. Hålmontering. Lego elektronik.

Utveckling elektronik


 Prototypkort och prototypmontering av mönsterkort till kompletta kretskort med ytmontering och hålmontering. Vi lämnar fasta priser och snabba leveranstider.

Ytmontering - prisbild

Generellt håller vi låga priser på ytmontering (legotillverkning). Tyvärr kan vi inte sätta något pris här på sidan. Det hade kanske underlättat för dig. Men, priset beror ju på kretskortet, antal komponenter, test, antal lager, leveranstid, hålmontering på kortet osv. Därför blir det enklare att fråga oss direkt och få ett snabbt svar. Vi kan lämna ett ungefärligt pris omgående för ytmontering av just ditt kort.

 

Vi gör även kort med, i huvudsak, hålmontering. Mer och mer faktiskt.

 

Känns det som om det skulle bli enklare gör vi även kortets cad. Givetvis tar vi även gärna hand om komponentinköp, inköpssamordning och komponentkontroll.

 

Enkelhet är något vi vill ska gestalta vår kortmontering för dig. Fråga oss gärna om priser utöver själva monteringen av komponenterna. Välj sedan det som passar bäst in på dina önskemål.


 Ännu en leverans av ytmonterade kort till kund. Leveranser om 5 till 500 kort är vanliga. Oftast 100 eller 200 per leverans. Kontakta oss gärna för priser på komponenter monterade på kretskort.

Automatisk montering av SMD komponenter i små och mindre serier. Elektronikmontering.

Legotillverkare, elektronikmontering,  legotillverkning, produktion, kretskort. Mindre serier, prototyper och nollserier.

> Klicka här till formulär för snabbfråga <