Ytmontering hos     ytmontera.se  - 060-578955 E-mail:   info @ ytmontera .se

Sidorna uppdaterades och justerades 2018-10-16   -   All rights reserved ytmontera.se, Sundsvall, Sweden


 Ytmontering, hålmontering, CAD, konstruktion, design. Vi har alla byggstenarna inom elektronik och erbjuder dem till våra kunder.

 Ytmontering och montering av SMD på kretskort hos ytmontera .com. Vi arbetar i huvudsak med mindre serier där våra kunder önskar samtida leverans av 5 - 1000 kretskort per tillfälle.

 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

Elektronikmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

Kretskort med ytmontering och hålmonterad elektronik

Ytmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

För bra pris och hög kvalitet på montering av kretskort kontakta 060-578955  eller E-mail:  info @ ytmontera .se

 Ytmontering av lika typer av komponenter ned till 0402. På bilden visas en MELF diod. Vi hanterar de flesta ytmonterade komponenter med hög kvalitet vid montering av elektronik på kretskort (SMD lego). CAD. Elektronikutveckling. Hålmontering. Lego elektronik.

Utveckling elektronik


 Prototypkort och prototypmontering av mönsterkort till kompletta kretskort med ytmontering och hålmontering. Vi lämnar fasta priser och snabba leveranstider.

Ytmontering - produktion

Vår produktion är i första hand avsedd för ytmonterade kort. Hålmontering, inköp, CAD och konstruktionshjälp är också vårt arbete.

 

Behoven varierar från hela serier till prototyper? Storlekarna kan t.ex. vara 1206, 0805,0603, 0402, QFP, BGA m.fl. Vi engagerar oss för att få våra kunder nöjda med såväl service, kvalitet som pris. Det är lätt att arbeta med oss.

 

Från serier om 5 - 10 st tillämpar vi automatmontering alternativt använder vi vår monteringskarusell. Valet beror på vilken produktionsmetod som är förmånligast.

Dessutom har vi en automatisk dispenser för lödpastan alternativt screentrycker vi den.

 

Analys gör vi med flera visuella granskningar. Dessutom stickprovsvis kontroll med videoförstorad avsyning. Slutresultatet kan även testas kundspecifikt.

 

Vi är måna om en god kvalitet oavsett seriens antal. Ytmontering tycker vi är roligt.


 Monteringen av ytmonterat är helautomatisk med videoavsyning ansluten till dator.

Automatisk montering av SMD komponenter i små och mindre serier. Elektronikmontering.

Lego, elektronikmontering, kontraktstillverkning, elektronik, produktion, flexibilitet, prisvärt. Gärna prototyper och nollserier.

Tryck på knappen för att läsa mer om prototypkort, specialkort och montering av speciella komponenter


 Läs mer om vår produktion inom ytmontera. Det ytmontering men även hålmontering. SMT är vår specialitet och vi monterar  gärna dina kretskort. Vi monterar även flexibla kort (flexible cards) och applicerar gärna lödpastan med stenciltryck eller dispensering. För små serier är maskinell dispensering ett mycket bra alternativ.