Ytmontering hos     ytmontera.se  - 060-578955 E-mail:   info @ ytmontera .se

Sidorna uppdaterades och justerades 2018-10-16   -   All rights reserved ytmontera.se, Sundsvall, Sweden


 Ytmontering, hålmontering, CAD, konstruktion, design. Vi har alla byggstenarna inom elektronik och erbjuder dem till våra kunder.

 Ytmontering och montering av SMD på kretskort hos ytmontera .com. Vi arbetar i huvudsak med mindre serier där våra kunder önskar samtida leverans av 5 - 1000 kretskort per tillfälle.

 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

Elektronikmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

Kretskort med ytmontering och hålmonterad elektronik

Ytmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

För bra pris och hög kvalitet på montering av kretskort kontakta 060-578955  eller E-mail:  info @ ytmontera .se

 Ytmontering av lika typer av komponenter ned till 0402. På bilden visas en MELF diod. Vi hanterar de flesta ytmonterade komponenter med hög kvalitet vid montering av elektronik på kretskort (SMD lego). CAD. Elektronikutveckling. Hålmontering. Lego elektronik.

Utveckling elektronik


 Prototypkort och prototypmontering av mönsterkort till kompletta kretskort med ytmontering och hålmontering. Vi lämnar fasta priser och snabba leveranstider.

Ytmontering - prototypkort

Automatisk montering av SMD komponenter i små och mindre serier. Elektronikmontering.

Lego, elektronikmontering, kontraktstillverkning, elektronik, produktion, flexibilitet, prisvärt. Gärna prototyper och nollserier.


 Ytmonterade eller prototypkort med hålmontering. Vi lämnar fasta priser och har korta leveranstider. Små antal är vår specialitet i såväl serier som prototyper.

Prototypkort? Behov av att snabbt få några kretskort monterade?

1, 2, 3, 5 eller 10 st med hög kvalitet? Det kan vara enkla kretskort med bara några få komponenter eller mer avancerade prototypkort som det på bilden.

Vi monterar kretskorten med kort leveranstid och till fast pris. Fråga oss gärna och få ett snabbt pris. Det kan gälla enbart monteringen eller till att ta fram allt inklusive mönsterkort och komponenter. Givetvis gör vi även hålmontering.

Beroende på kortet använder vi antingen maskin eller semimanuell montering.

 

Det ger snabba leveranstider och mycket förmånliga priser eftersom vi anpassar oss efter dina kretskort.

 

Fråga oss om ett pris och ägna din tid åt konstruktionen istället för att handlöda.

Klicka här för aktuella ledtider för prototyper ca 3 st kretskort.