Ytmontering hos     ytmontera.se  - 060-578955 E-mail:   info @ ytmontera .se

Sidorna uppdaterades och justerades 2018-10-16   -   All rights reserved ytmontera.se, Sundsvall, Sweden


 Ytmontering, hålmontering, CAD, konstruktion, design. Vi har alla byggstenarna inom elektronik och erbjuder dem till våra kunder.

 Ytmontering och montering av SMD på kretskort hos ytmontera .com. Vi arbetar i huvudsak med mindre serier där våra kunder önskar samtida leverans av 5 - 1000 kretskort per tillfälle.

 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

Elektronikmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

Kretskort med ytmontering och hålmonterad elektronik

Ytmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

För bra pris och hög kvalitet på montering av kretskort kontakta 060-578955  eller E-mail:  info @ ytmontera .se

 Ytmontering av lika typer av komponenter ned till 0402. På bilden visas en MELF diod. Vi hanterar de flesta ytmonterade komponenter med hög kvalitet vid montering av elektronik på kretskort (SMD lego). CAD. Elektronikutveckling. Hålmontering. Lego elektronik.

Utveckling elektronik


 Prototypkort och prototypmontering av mönsterkort till kompletta kretskort med ytmontering och hålmontering. Vi lämnar fasta priser och snabba leveranstider.

Specialinriktning små serier

Vi är specialiserade på elektronikmontering med ytmonterad produktion i små och mindre serier. Det betyder från en provserie på 5 kort upp till serier på 1000 st per leverans, helt eller delvis bestyckade kort.

 

Visst kan vi även göra 1250 stycken per leverans. Det beror mycket på om det är paneler eller lösa kort. Fråga oss gärna om pris. Det är enkelt via vårt snabbformulär.

 

Eftersom vi i grunden arbetar med elektronik och elektronikutveckling, kan vi även hjälpa till med fler steg inom produktionen. CAD, komponentval och inköp kan vara naturliga tillval. Efterservice är ett annat alternativ där vi, med god instrumentering, felsöker och hjälper våra kunder långt efter monteringen.

 

Vi vill fungera som personlig och flexibel assistans. Det är vår nisch på marknaden. Dessutom med norrländsk lojalitet och pålitlighet. 

Vår specialitet är elektronimontering i små serier. Dela gärna upp i mindre batchar! Det brukar ge lönsamhet och en god lagerekonomi.

Lego, elektronikmontering, kontraktstillverkning, elektronik, produktion, flexibilitet, prisvärt. Gärna prototyper och nollserier.


 Vår specialitet är små serier inom ytmonterad elektronikmontering. Till oss är du alltid välkommen oavsett seriens storlek.

> Klicka här till formulär för snabbfråga <