Ytmontering hos     ytmontera.se  - 060-578955 E-mail:   info @ ytmontera .se

Sidorna uppdaterades och justerades 2018-10-16   -   All rights reserved ytmontera.se, Sundsvall, Sweden


 Ytmontering, hålmontering, CAD, konstruktion, design. Vi har alla byggstenarna inom elektronik och erbjuder dem till våra kunder.

 Ytmontering och montering av SMD på kretskort hos ytmontera .com. Vi arbetar i huvudsak med mindre serier där våra kunder önskar samtida leverans av 5 - 1000 kretskort per tillfälle.

 Någon elektronik i pipe-line? Som underleverantör, legotillverkare, kontraktstillverkare lämnar vi gärna priser för ytmontering av kretskort och SMD. Vi utför din produktion / legotillverkning.

Elektronikmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

Kretskort med ytmontering och hålmonterad elektronik

Ytmontering av SMD elektronik hos ytmontera .se

För bra pris och hög kvalitet på montering av kretskort kontakta 060-578955  eller E-mail:  info @ ytmontera .se

 Ytmontering av lika typer av komponenter ned till 0402. På bilden visas en MELF diod. Vi hanterar de flesta ytmonterade komponenter med hög kvalitet vid montering av elektronik på kretskort (SMD lego). CAD. Elektronikutveckling. Hålmontering. Lego elektronik.

Utveckling elektronik


 Prototypkort och prototypmontering av mönsterkort till kompletta kretskort med ytmontering och hålmontering. Vi lämnar fasta priser och snabba leveranstider.

Utveckling elektronikprodukter

Elektronik ingår i så många produktgrupper idag att det är ofrånkomligt att vi får kommunicera med de som inte egentligen v et riktigt vad de vill ha. Istället ser de på en funktion de vill få löst på något sett.

 

Vi hjälper till att lösa problem med elektronik. Man kan alltså komma till oss med ett önskemål om en funktion och vi utvecklar "den svarta lådan" eller den "operatörspanel" som behövs.

 

Att ha kontakt med oss ger fördelen av att vi kan lösa hela problemet inklusive produktion i små och mindre serier. För större serier levererar vi färdiga produktionsunderlag.


 Vi arbetar som konult när det gäller utveckling och cad. Det är vårt sätt att förenkla samarbetet med våra kunder när det gäller ytmontering och produktion av elektronik.

Till vår hjälp har vi egna resurser inom utveckling av elektronik. Dessutom har vi ett nätverk med specialkunskap.

Vi bistår gärna med konstruktionshjälp eller att driva ett utvecklingsprojekt inom elektronik.


 Att utveckla kompletta elektronikprodukter är såväl utmanande som spännande. Ett bra samarbete och god planering är hörnstenar inom elektronikdesign. Vi är en bra konsult att samarbete med vid produktutveckling inom elektronik. Tack vare vår styrka med produktion är det enkelt att samarbeta med oss, speciellt i mindre eller små serier.

> Klicka här till formulär för snabbfråga <